Bliža se čas obdarovanj. Izberite pravo poslovno darilo za vaše poslovne partnerje. Vsako leto nas prehiti čas, kaj izbrati za novoletna poslovna darila. Mi za vas poskrbimo od svetovanja, ideje in končnega darila. Pravo poslovno darilo lahko naredi zelo dober vtis ali celo izguba posla in sodelovanja. Da bo vaše darilo nekaj posebnega, nas kontaktirajte in mi vam bomo uresničili želje. Ponosni smo, da je vse več gasilskih društev, ki nam zaupajo. Za gasilska društva naredimo design po meri ter vstavimo njihove slike v koledar. Ker smo zelo povezani z gasilci, nikoli ne računamo oblikovanja za njihove koledarje. Za povpraševanja nas prosim kontaktirajte na: info@bucik.si Prenesite si katalog (klikni na ikono)  

Poletje je čas, ko se odvijajo dogodki na prostem. Da ste vidni tudi v poletnih dni, vam izdelamo transparente različnih velikosti za promocijo vašega podjetja. Za vaše zaposlene in vaše stranke pa izdelamo tudi promocijske majice.  

Bliža se novoletni čas, ko podjetja obdarijo svoje zaposlene, poslovne partnerje ali svoje prijatelje. Zato smo tudi letos pripravili zloženko z našimi izdelki. Za več informacij nas lahko pokličete ali pišete na e-mail. Naložite si naš katalog